like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 August 2011

have you changed your mind?

yeahhh..entah kenapa aku betul-betul risau,rasa macam nak korek otak letak dalam freezer jap.temujanji antara ahad atau selasa,kalau beliau tade meeting ahad lah temujanji.ohh gosh!aku tak biasa dengan semua ini..

ape yang aku takut ialah,bila berhadapan dengan orang yang hebat,kebodohan aku dalam ilmu civil ni terserlah,siap bersinar-sinar lagi (!) lihat bertapa keji nya ayat aku di sini (!) sape nak penampar aku silakan

bila rasa kebodohan tu nak sampai buat muka annoying sudah ! biar semua orang kat situ muntah pelangi.baru berseri 
haha kelakar lah katon niee HAHAHA



4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tak faham aku

Asyraf Arif said...

meeting ? best lah. tapi aku tak paham kau cakap apa sebenarnya. haha

muhamad hanif said...

selamat ber"interview" eh.



lalalalallalala.

mr.syazwan said...

jgn terlalu mempamerkan kelemahan kita kelak kita down

huhu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket