like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 August 2011

kadang-kadang rasa nak pengsan

bila otak ini tak habis habis memikirkan kehadapan
assignment tak siap-siap..kerja bertalu-talu
yang tak buat memang lah tak siap,habis tu sampai yang lain pulak
bila kumpul-kumpul terus rasa nak jerit
"INDAH NYA ASSIGNMENT"

tadi dah buat appoinment dengan jurutera projet di JKR tu
puan mas elina bt che selaku jurutera projet
so ahad dah dapat pelepasan kelas dari lect untuk siapkan benda tuh!
haishh!
aku dipertanggungjawabkan untuk berbual-bual kosong dengan beliau
*ayat stok minta penampar jap
-.-"
ehmm takut lah,ape aku nak tanye kat beliau niee..
time buat appoinment tadi
engineer tu ade bagi buku and suruh kitorang study
huh jumaat subtu jew lah aku tengok buku tu..

so ahad just get ready untuk berhadapan dengan engineer tu buat kali kedua
and aku bersyukur sangat sebab orang orang dekat JKR tu sangat baek okey!
nak ruang tamu macam nie bila kawin nanti
okey lah..esok test mathematic engineering 3
-.-"
harap sangat boleh buat..
YA-ALLAH AKU TELAH BERUSAHA KEPADA MU
APA YANG DIBERI ITU AKU TERIMA

huh

takowtttt
-___-"

*tajuk die saja ja tuh...tak tau nak letak apa dah!
HAHAHAHA

6 comments:

aimi adilah said...

ade sorg blogger nie.. dy post bler dy nk exam dy ckp kt mak dy.. pas 2 mak dy akn wt solat hajat n bce yassin spjg mse c ank jawab exm.. alhamdunilah c anl berjaye jwb exm walaupon bce buku hnye ckt... cube lh...:) pohon restu ayh bonda

Zulqarnain Musa said...

hehehe biasalah tuh nk berjaya kena susah dlu btw nnti dgn org tuh tnya lah dier 'dah kawin ker blum' hah ni soklan cepu mas....

syrupmasin said...

wah..wahh aku tgk kau mcm budak rajin skrg..bagus2 :D

muhamad hanif said...

buku KA stroud ni bgus weh,


kalau kau stdy betul, pejam mata je jawab math.

[k]o{q}i[n] said...

gud luck for ur test...

Edy Fee said...

asgmnt mane penah benti.hehe standrad la tuh

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket