like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 August 2011

Wordless Wednesday # 4

press Ctrl and click at picture

Salam dua syawal =)
nak tiap-tiap hari,hari raya boleh tak?
malas lah nak balik kulim,kenapa?sebab malas lah nak membebankan otak aku
kesian die
lagi pon kulim tu bosan sial..rasa nak lari balik kampung mak
c(:
dalam perjalanan jauh,DJ memutarkan lagu cacar merba!
kejap lagu raya,kejap lagu merdeka
tengah confident memekak lagu raya tiba-tiba baru sedar tu lagu medeka
APAKAH!
patot lah lirik aku tak kena dengan lagu tuh -.-"
dalam kesibukan lebuhraya ada lah mat mat kereta yang main cucuk-cucuk belakang
dalam hati
"what the fuck"
*almaklom lah syaitan dah keluar sifat maki-memaki aku semakin menjadi-jadi 
:D
so serius bhai,aku taknak balik kulim..aku tanak p kelas..aku tanak tempuh test (!)
tanak semua lah..just nak raya jew..nak lepak kampung sambil cicah buah amra
weyy sedap weyy..sedap lah sebab petang tadi aku yang p petik belakang kampung
niahahahaha..
esok kat perak acu kahwin,,nie siap siap buat barang hantaran
yeahh daaaa...

okey lah,nie wordless versi ada entry..yang kau kisah nape?kau mampu?
dah lah kisah tak mampu pulak tu
HAHAHAHHA


11 comments:

meaw said...

tak wordless dah,gagagagaga...selamat hari gayoooooo :)

Azham Vosovic said...

tu la baru nak ckp, Wordless Wednesday yg ada entry heheheh

syrupmasin said...

haha..ape kau nih..terlebih makan ketupat dgn lemang nih :D

muhamad hanif said...

wakakakkaa,

aku raya sebulan weh !



lalalalallalala.

Amirul Aqiim said...

mengada ah kau nk rya tiap2 hari pulak..
hahahahaha

chemay said...

tak nampak mal pon dalam gambar...
-.-

btw selamat hari raya mal.
:)

Edy Fee said...

ko cucuk je balik bro...hahaha

Muhd Aizie said...

main cucuk-cuk nampak?

cik Kyra Qaisya ♥ said...

email ahh sume picture family kat aku der >.<

Bella Bell said...

wordless la sangat.. hehehe..

selamat hari raya bro.. maaf zahir dan batin :)



^^

Nesa Wazir said...

words plus plus..hehe

alahai mal..akak pon xnk pikir psl kampus n study sume..let us RAYA SAKANN PLSS >.<!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket