like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 September 2011

save the date !

ok aku takberapa nak sihat sekarang nie,batuk sesema segala bagai...screen ladtop basah akibat menyembur tak tentu hala..bila hingus meleleh cepat cepat celek kat lengan baju T___T" ohh jgn bagi tau yatie,nanti die perli -.-"

3september2011,menempek muka dekat mcd dari pukul 10.3o malam sampai 6.3o pagi...korang jangan cakap aku buat parttime dekat mcd,seeloknya korang angap lah aku pergi buat assignment yang annoying -.-"

10.3omlm orang dekat mcd memang mcm semut....bersepah betul..time tu aku rasa nak sound "weyy tak reti balik rumah makan nasi kew haaa" duduk mcd ape lama-lama,bukan nya hot mana pon ! HAHA

aku dan 5 lagi sahabat tak tentu arah buat assignment -.-" nasiblah aku nie medium yang sanggup memperbodohkan diri dengan lawak yang begitu haram jadah =.="

tepat pukul 2.oo pagi..semua decide nak makan..sebab lapar sangat dah weyy..aku awal-awal lagi dah merunggut nak makan...tp bila difikirkan baik tunggu semua baru makan..yedak?assignment baru buat berapa muka jew time tuw... -.-"

pkul 4.oo pagi dengan muka tak sedar diri yang aku nie orang MELAYU order aiskrim.."akak mcflurry satu" "maaf dek mcflurry tak jual pagi-pagi buta nie" rasa nak nagis dah time tuw..assignment tak siap lagi,aiskrim pulak tak dapat beli =(

aku menyerah kalah dalam pukul 5pagi..aku just duduk melayan mengantuk...beberapa orang lagi dah buat mcd macam bilik sendiri...seorang dari rakan aku still menaip assignment di screen..kesian dia..dari johor turun mcd...

pukul 6.3o pagi baru ambil keputusan untuk keluar dari mcd sebab pukul 8.oo pagi tuw dah ade kelas..genap 9jam buat asiiggmetn kitorang just dapat cover 6subtopic jew..lagi 6subtopic tu dibiarkan tak siap -.-"

akibatnya aku sesema teruk..batuk lagi
mengantuk tak behenti

last but not least
saya sayang highway engineering
-.-"
dia cakap aku nie memekak jew dalam kereta,
ohh aku nyanyi lagu 
bruno mars,arwah acik spin,lagi annoying aku nyanyi lagu najwa latif depan yatie
NIAHAHAH
save the date

17 comments:

aiman fanboy k-pop said...

uuiittt akak!rajin bebenow ....buat assignment lam mcd?heehee.....rugi bebenow kalo tak dapat makan free...

Chuu Muqhlis said...

lepak mcd siapkan aseimen reramai. sok pagi sume terbongkang kat bilik x dtg kelas. ngantuk sgt smpai tak terbangun hhahah

Fezul Fadhley said...

get well soon bro!

The Crows said...

STD? bile?

syrupmasin said...

hoho..last minute punye keje kah?? :D

cik pieja hut said...

ehehe well done , siap even saparuh je..

muhamad hanif said...

last minit assgnment ke ?

::FAIZ FARISH:: said...

mana pic raya ko?

Edy Fee said...

ala depan ckap memekak...h tak jumpe ckap rindu lak nak dengar

mr.syazwan said...

asal da tembam???

haha

chemay said...

banyak sangad ye esaiment tuh?
takpe lahh.
at least dah buad half kan??

(uitt..comey gambor dating)
hehe
:P

Nesa Wazir said...

kehkeh..nesa x sgup duk mc d lme2.. akk mc d pndg semacam..hahaha

olo suwitnye gambo..weewit

Muhammad Faris said...

heyyy tadew shoutbox ka?

khairul akmal azman said...

gua pun suke karok dlm kete..
br layan bro..
gua pun smpai poli terus demam..

Saiazuan said...

mkn obat, mkn obat~

khairul akmal bin azman said...

hahai..
ko bile nak tunang?

ZaNa aDieyZa said...

t'ingat zaman akk study dulu.. start buat assignment pkl 9 mlm siapnya 6 pagi.. lps tu class pagi ponteng.. hahaha.. ko jgn tiru perangai akk ko ni k.. x baik ponteng class tau..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket