like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 September 2011

terasa nak update..so aku update jew lah

DI SUATU PETANG YANG HENING
*alahai perlu ke bermadah saat-saat buku tamadun islam aku hancur satu persatu akibat meredah hujan?
-..-"
k fine kelas petang nie aku tak bawak beg langsung dengan alasan 
"ape barang galas beg,tak HOT langsung"
atau pun
"ape barang galas beg,tak HAWT langsung"
terasa diri annoying gila babi bila perkataan hot digantikan dengan perkataan hawt !
APAKAH?
*APAKAH pula ialah kata ganti nama untuk WHAT THE FUCK !
-.-"

woi blogger picisan perlu kew mukadimah penuh dengan anasir barat macam nie?
what the hell you men !

(TERUS RASA NAK ISTIFAR LANJUT-LANJUT)

benda yang berlaku pagi tadi ><"

pagi tadi aku rasa macam nak siram minyak petronas dekat muka brader pump tuw,boleh pulak die tanya dekat aku "haa adik dah bayar kew duit minyak nie?" 
woii aku-dah-bayar-lah-gila-kang-aku-siram-minyak-petrol-nie-baru-hang-tau (!)

pagi tadi aku rasa macam nak langgar kaki polis trafic tuw,ehmm aku pelik lah..kenapelah pagi nie orang muda jaga jalan utama,,mana pakcik-pakcik yang selalu jaga jalan utama tuw..aku dah lah lambat nak p kelas,boleh pulak brader tuw tak ikut patten trafic light..suka suki dia jaa..aku-langgar-lari-baru-hang-insaf-kan

bila pagi tadi baru dapat mesej dari hotlink,katanya tax 6% telah ditunda...bila baca mesej tu terus jadi bodoh fizikal "weyy TUNDA dengan BATAL tu sama kan?" -..-" cis !

13 comments:

Peah Glemer said...

hahha saba la dik! kau nih kann hahahhaa

| schaza | said...

adeh nasib badan laa tuu ^___^

Edy Fee said...

ko langgar kaki polis tu....bergnada la saman ko dpt.hahahhaa

DanieL AdiE said...

Tunda dan Batal tak same la...huhu

Azham Vosovic said...

hahahha...sy suka bawa beg hahahaha

chemay said...

polis trafic muda cool kan?
haha.
:P

adwafarahin said...

bro pg2 jgn hangin bro, cool2!
:P

kang tampaq hilang gigi :P

farah izwani said...

haha akusuke bace ayat kau.
cool gile.

khairul akmal bin azman said...

bad mood la brother kte ni..
chill2

Aman Ibrahim said...

siram jer petrol.. bleh masuk muka depan akhbar haha..

::FAIZ FARISH:: said...

lame tak singah sini

YOUsoF said...

Mood sebegini sangat tak elok kalau dilayan ok. Biasanya aku handle dengan senyum, malas nak fikir lama² benda yang buat sakit hati ni..

zOeY zAu YaH said...

sabo je lah =.="

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket