like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 September 2011

jadual SPM tahun nie..tapi sesi jun lah ! haha

draf pertama peperiksaan SPM sesi jun dah keluar !
HAHAHAHA

MONDAY (14/11/2011) CC303 HYDRAULICS 1 (11.15am-1.15am)
WEDNESDAY (16/11/2011) BA301 ENGINEERING MATHEMATICS (11.15am-1.15am)
THURSDAY (17/11/2011) CC301 QUANTITY MEASUREMENT (2.30pm-4.30pm)
MONDAY (21/11/2011) CC302 HIGHWAY ENGINEERING (2.30pm-4.30pm)
WEDNESDAY (23/11/2011) GEOTECHNICS 1 (2.30pm-4.30pm)
HAHAHA 5 paper jew pon..releks ah..
*mati lah kene baling kasut dengan DKA3A...
HAHAHAH..

ok siap kan final project,final presentation,final quiz,final test,
and segala jenis final lah yang ade before masuk final examination


kesemua lima subject nie susah lah gile!
tambah pulak quantity tu...
macam nak meninggal buat taking of list..kene plak bangunan bertingkat-tingkat
memang pecah calculator dibuatnya..

hydro plak pasal air..ciss rate of flow la..velocity laa...density of mercury la..
blaa blaa blaa
oh mengalir air mata jantan !

highway?
hahaha okey kelakar..bitumin laa..carbon lah...dioksida laa..
kelikatan laaa...
hahahahahahahha
(musuh utama jalan raya ialah air)
yes itu jew aku ingat!
HAHAHAHA

GEO?
hahahahaha..
kira beban apa tah..tak ingat dah....
yang aku ingat orang kene tanam dalam tanah..and kira beban dengan kandungan air apa tah
HAHAHA

agak-agak aku kene repeat spm sesi nie tak?
-..-"

10 comments:

syimahussin said...

hamboi hamboi . sejak bile spm ade sume ni ?

aqmalazmi said...

sejak azali :P

diya said...

fuhyoo. spm ade geo && highway. dasat tu! haha. kamu budak awam ye? samelah. nyway, goodluck spm. HAHA

syimahussin said...

skola mane je ?

aqmalazmi said...

diya : aha spm jenis baru nie :P
syimahussin : sekolah menegah rendah teknologi :P

cik pieja hut said...

gud luck untuk candidate spm tahun ni !

Addin said...

eh eh addin dah nak habis 4hb ni :p

*peace

mr.syazwan said...

apa kata score semua gred dlm list tu baru LENGKAP n VERSERTAILE

=_=

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

~ WafleCoKLAt ~ said...

eyh,korang stdy taking-off gak ? btw , gud luck eyh final exam ne..bezz pula korang 5 paper.. kami 6 paper..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket