like sampai lebam,if not aku cepuk kang

29 September 2011

nuffnang punca pendapatan ku ><"

800 ringgit jew kew ?
tanak caye?haha..ok up to you dear =)



OK aku dah fikir banyak kali pasal nie
"nak cash out kew tak..nal cash out kew tak"
so baru tadi aku dah tetapkan pendirian
aku akan cash out duit nuffnang aku nie
-..-"

actually,aku nak pakai duit tahun depan..
tapi dari ape yang aku baca,cash out nie akan mengambil masa dalam tiga bulan
baru lah sampai rumah..
erkk betul kew
-..-"
kalau betul cun lah duit tu sampai tahun depan,yedak?
*kenape tahun depan..lambat lagi la nok
=.="

k lah sape yang dah penah cash out tu kanen,kenen lah dekat aku..
blurr niee

*AKU MEMANG MATA DUITAN
|$..$|
nape jadi masalah kew?

rezeki aku kan
alahamdulillah
=)

doa-doakan lah rezeki aku murah lagi yew
=)
sayang anda semua !

19 comments:

adwafarahin said...

untungla!!

::FAIZ FARISH:: said...

GILE BANYAK

Ninaa Haslina said...

akmal!!!!!!!!!!! camne nak dapat duit tue!!!!! nak jugak!!!! ><" rm 800 tue bape lama ?

cik pieja hut said...

wah , alhamdulillah rezeki anda dapat duet dari nuffnag .

Umie Artoqiemie said...

manede sampai 3 bulan.. kalo status kau glitteri bulan depan sampailah.. sebulan je..

Addin said...

wahhh kaya lahhh ! nok , belanja mek lok :p ahaha

Meow Aizawa said...

wuhhhh 8 rat..
meow punye beringgit-ringgit lgi..hahah

Azham Vosovic said...

weh....kau mmg kaya....kau makin kaya.... hahahaha

~naddy~ said...

wow.. syiokknyee. :)

YOUsoF said...

Kami tumpang gembira dan tumpang jeles...


Nak cash out tu jangan la sampai licin..

Miraluna Zaini said...

boleh lah belanja kan kan :)

ZaNa aDieyZa said...

mal, banyaknya earning!!! nak cikit boleh?? hihihi

Bella Bell said...

pehhh.. rm8000 tuh! belanja aku beb.. hehe~~

eqmal aliff azmi said...

wehh, mcm mane kaw dpt duit nuffang to? aku dah try join. tp tde mende pun. apa yg aku harus buat weh? ajarkan aku pleaseee :D -eqmalaliff-

Peah Glemer said...

nak sikit?

chemay said...

mal.
belanje mekdiiiiii
:)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

banyak nye.... taknak caya boleh? heheh. Saya tak banyak pun ni nak kecik hati dengan nuffnang ni...

nini said...

wow best best...congratz...=D

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

macam lain je tulisan rm800 tu dgn akaun nuff saya....

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket