like sampai lebam,if not aku cepuk kang

12 December 2011

kiranya aku kantoi..aku pasrah =(

hey guys..aku tak cukup tidor nie....kah kah kah..semalam tepat pukul 12malam..dengan gagahnya aku nie gedik login portal pelajar..dengan harapan boleh lah cet result kan..asal login jew error..login jew error..nyampah aku..so aku amek keputusan layan titanic sampai 3,4 pagi :P HAHAHAHAHHA....
(letak lambang nie besaq-besaq sebab nak bagi entry nie penuh)
ministry of higher education malaysia

(10pagi tadi baru aku login balik)
(harapan tinggal harapan,ingat boleh lah dapat anugerah sem nie)
HAHAHAH
sejujur-jujurnya aku tak puas hati dengan pretasi akedemik aku nie
*sigh!
(ianya tak membanggakan family aku pon,hampa lagi ada la kan?)
orang lain senang-senang dapat A+ berderet-deret..yang aku nie ? =="

but I am full of gratitude lah kan tade repeat..antara major couse sem nie math eng,quantity measurement,highway eng,hydro,geotech..semua tuw gila-gila-gila..nyampah aku nak hadap fomular bersepah-sepah alam.. 

sepatutnya result aku kena macam nie :

SUBJECT                                                       GRED                   POINTER
ISLAMIC CIVILZATION                                       A+                        4.00
COMMUNICATIVE ENGLISH2                              A+                        4.00
SOFT SKILL                                                      A+                       4.00
OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH2              A+                       4.00          
ENGINEERING MATHEMATICS3                          A+                        4.00
QUANTITY MEASURUMENT                                A+                        4.00
HIGHWAY ENGINEERING                                   A+                        4.00
HYDRAULICS1                                                  A+                        4.00
GEOTECHNICS1                                               A+                        4.00

HAHAHA.. GILA BERSIH !
AKU NAK MACAM NIEEE....AJARKAN AKU HACK SISTEM MAKLUMAT WEY!

aku rasa aku kena tebus balik semua nie ! aku dah penat nak tengok benda yang sama tiap tiap semester..orang kalau makan benda yang sama tiap-tiap hari,mesti rasa nak muntahkan..samalah aku..bosan betul dengan semua nie..

even though aku bukan lah dalam bidang seni,fesyen,lakonan,digital and whatever else..aku tetap kena kuat tempuhi semester4...5...6 dan yang lain lain dalam kehidupan nie...kerana apa?keranaaaa....

KEJAYAAN BUKAN HAK MILIK ORANG YANG PANDAI,
TETAPI HAK MILIK ORANG YANG BERUSAHA

*aku harap aku akan lebih berusaha ! (nagis)

disebabkan tade repeat..so bersemangatlah aku nak pergi bank islam bayar yuran pengajian aku dekat kerajaan..kiranya aku halalkan yuran pengajian aku yang 200ratus tuw dekat kerajaan *omg tetiba ! HAHAHA.

so i say a little prayer,and hope my dream will take me there!
*mood westlife menjadi-jadi HAHAHAH
amin






16 comments:

Cik Ct said...

cm knl jee ayat kt bwh tu.. lagu westlife ye?.. hehe

Lea Isnawi said...

teruskan usaha!!!!

bagus ko ni,kalo aku segan nak tempek result aku

hehehe

Saddila said...

err polytechnic course civil engeenering ??
huarghh dila tolak course ni hari tu . kihkih
good luck untuk sem depan . semoga semua AAAAAAAAAAAAAAA . amin :)

Joe_Hans said...

aku baru nak exam.. hohohoh..gudluck!

amalyna said...

xpe..cube lagi :)

Himmymaru said...

DKA?
student civil mana neh? :)
takpe, teruskan perjuangan di sem depan :)

DanieL AdiE said...

Usaha lagi dengan gigih sem hadapan..

::FAIZ FARISH:: said...

ko kene rajin blajar, jgn main je

Nazihah Naiem said...

Wah, series komen aq boleh nilai satu juta? aq nak p tebus lah.. ;p

ok, balik pd entry..
tahniah lulus sume.. dekan? belum rezeki tu.. mane taw sem dpn.. tak sem dpn, sem dpn lg, ta sem dpn lg.. sem akhr la..

InsyaAllah, yg pntg USAHA! ;P

CekbOlat-bOlat said...

pless try later -_-" kehkehkeh

princess said...

hehe . usaha lebih ye . semua orang boleh dapat result bersih macam tu . tapi belum ada rezeki lg je kot tu . hehe . all the best btw : P

Nesa Wazir said...

hehe..mal kne usaha lebih la ni :P

may ur hope n dream will take u thre ;D

cik eka said...

koh3
alhamdulilah
selamat suda berlepas 345.50 haku..
T_T

adwafarahin said...

marilah menuju kejayaan weyh!

aku final sem,sem depan laa.cuak2! :P

AwieKashi said...

hehehe...
takpe...chill lax...

#ada maksud tu...takdir.. :)

khairul akmal bin azman said...

aku pun pass biasa2 jew..
now nak seeking job lak

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket