like sampai lebam,if not aku cepuk kang

11 December 2011

segmen : show off bersama akmal... HAHAHA

hey guys..haha....ade kew orang buat segment annoying macam aku nie??segmen show off ==" macam tade jew kan..kew aku sorang jew yang berani buat semua nie??haha..first thing,your must know that :

"SHOW OFF KALAU TAK RIAK OKEY"
"SHOW OFF KALAU PENUH RASA BERSYUKUR PON OKEY"

ehh..ehh..betul kew nie??? 
entah lah..aku pon tak taur sebenarnya..lol.disebabkan aku dah janji nak show off
aku pon show off lah kan?

"JANJI KENA TEPATI"
HEE HEE !

first and all :P
haa tudia tudia...actually itu adalah emel yang aku terima dari HSBC bank.Cheque dari syarikat NUFFNANG MALAYSIA telah pun selamat sampai 4hari yang lepas ..dan telah pon selamat habis ! kah kah kah kah..okey jangan percaya..tak cash out pon lagi sebenarnya...nanti nak bayar yuran pengajian dekat bank islam baru aku nak cash out masuk account..maaf memadangkan niat aku nak show off so cawangan bank islam yang akan aku pergi itu (MESTILAH!) aku sembunyikan,kang tak pasal pasal korang goda aku nak kan cheque nie :P ok ok..stop about it... aku bersyukur ke hadrat illahi sebab bagi aku rezeki !

second and all.
actually i just got are new gadget..hahah..rasa macam gedik gila..banda nie pon nak show off...ehh lantak lah....dah nama pon segmen show off bersama akmal..so show off jew benda yang annoying macam nie..best kowt gadget baru aku nie,ade dekat sidebar..ohsem habis kan..hahha...sekali pandang macam menyerikan blog..dua kali pandang lagi bertambah seri..tiga kali pandang,,okey kau melampau...buat apa pandang lama-lama..cer PICIT..cer PICIT !
PICIT......?? erkk okey pitam !
TEKAN lah mal !

okey okey
"cer TEKAN..cer TEKAN"

third showoff
cettttt..okey what the H kau mal..benda nie pon nak show off? hahah..kan aku dah kata..entry nie bertajuk "SEGMEN SHOW OFF BERSAMA AKMAL" so why not aku nak tunjuk.. KAH KAH...entah kenapa aku download movie yang happy happy romentik gitu..haha...mungkin sekarang bulan tengah mengambang kowt..ehmm entah entah entah..jangan tanya banyak kenapa aku download titanic ! pftt

fourth showoff
showoff kit-kat boleh???kah kah kah......tolong abaikan rak buku aku yang berabuk tuw ==" aku just nak bagi taur..kalau korang tengah stress tahap nak cicah buah pelam dengan clorox..baik korang telan kit-kat tanpa kunyah..serius kit-kat nie ala-ala benda yang boleh menghilangkan stress tiap insan.Setengah orang tuw nak hilangkan stress hisap rokok berguni-guni..tapi aku tak,aku kunyah kit-kat dah cukup "COOL KAN AKU NIE?" tepukk tangannnn..tepuk tangaan..tepuk tangan :') *mampos puji diri sendiri =="

HAHAHAH
*show off ala mengada-ngada di petang ahad
hope you guys enjoy it
(sambil tepuk tepuk perut)

*malam nie tepat pukul 12..result final gua keluar
ehmmm..gua tak sedap hati..tu sebab entry nie tercipta
=="

12 comments:

Saddila said...

haha gila lu telan kit kat yang tak cair .
*tepuk-tepuk dahi sebab baca entry menunjuk ni -__-'
MEKDI PLEASE ?? :) haha

Edy Fee said...

aik pkai HSBC ye..yeah bykd uit tu..ehhehe bestnye

AwieKashi said...

okay...aku jeles nak mampos nie dgn hang...! -.-'
pape pong gud luck result hang tuh! ;)

#thump up! cl(^_^)

kura said...

amboi amboi show of nyaaa. hahah

Joe_Hans said...

aik.. show off tanpa rasa riak xbest lar mal... bauahaha.. gurau jer...

chemay said...

bape juta chek nuffnang tuhh?
boleh la belanje chemay kitkatt,
kannnn?
hehehe
:)

syrupmasin said...

untunglah..result kuar esk eh??

Lea Isnawi said...

tak baik show off2

disebabkan ko dh show off
cepat blanja kepsi duit nuffnang tu

say to easy=) said...

show off kitkat..lapar la plk skrg

Aqiim said...

apasal la aku baca pasal kitkat pagi2 buta nie...
lapar... =.='

cik jiehah シ said...

aduhh,. =='

show-off time ;D

::FAIZ FARISH:: said...

blanje aku

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket