like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 December 2011

on time : my birthday

hye guys..salam jumaat dari insan yang tade facebook nie..sob sob sob..*ahh picisan punya ayat memang macam tuw :P actually aku telah pun deactive facebook account,bertapa bahagianya aku hidup tanpa facebook..yes aku tak tipu ! cuma aku risau nanti bila hal urgent pasal kuliah(kuliah kau!) aku maybe orang paling ketinggalan untuk mengetahuinya... hahahaha....okey stop about it!

9/12/1992....19tahun dahulu,lahirlah insan bernama muhammad akmal bin ahmad azmi di muka bumi nie,beliau dilahirkan di pulau pinang...alhamdulilah thnks mum !and aku sekarang dah besar..tahun depan masuk 20..sob sob sob....mlm semalam ramai yang text aku untuk wish..thnks guy ! hadiah jangan lupa yeahh.. :P

aku pon baru balik keluar makan... mak aku belanja chicken chop kata nya semperna birthday boy..heeeee....thnks thnks thnks.... <3 ohsem gila aku rasa...dah lah mak aku makan sikit jew...yang lebih aku bedal..heeeeeee... untung badan !

okey..memandangkan aku nie kolot sebab tade facebook..so setiap inci apa yang jadi dekat aku lepas nie akan ku cerita kan semua di blog ini..kah kah kah...so sape sape yang rasa muak nak degar diary harian aku..sila unfollow..aku memang tak penah kisah..sedangkan facebOok aku boleh close account,inikan ada orang nak unfollow aku....yes tak penah kisah :)

ohsem ohsem ohsem !

dalam perjalanan pulang,mak aku cakap bulan 1 nie birthday abah dengan abang pulak =) abang aku 3/1 abah aku 4/1 .. wahh untung betul ! so boleh buat celebrate sekali gus...aku dengan mak aku dah rancang something..... heee..okey ah..

HAPPY BIRTHDAY buat diri sendiri
semoga berjaya dunia akhirat
kejar cita-cita tuw mai oi!
amin!

boleh tak kalau aku nak benda alah nie ?please....
hadiah birthday cukup lah kan?
HAHAHAHAHHA

*Okey gurau kasar =)




27 comments:

semutsengal said...

yayayayayay. untunglah.

Nesa Wazir said...

Hapy befday ke 20 Mal!!

wa bestnye..ni samsung yg boleh lukis mcm tablet 2 yek..x mampu nk adiahkan ko dik..tp akk doakan mal bahagia selalu n capai kejayaan satu hari nt..wish u all d best! ;D

kura said...

yooo! happy birthday lah!

*respect la kau xda fb. aku dulu mampu deactive 2bulan je. then terpaksa activekan balik demi isu semasa dan isu universiti. haish.

Joe_Hans said...

Happy Birtday!

emy zulaiha said...

hai happy birthday awk..tak lewat lagi kan nak wish.. alamak!xde adiah..xpe kan :) semoge tercapai cite2 :)


jom bace aku tetap akukalau rajen bace ni sekali ye hari bermingle-mingle

Saddila said...

perghhh dila lagi tertarik dengan makanan je . kihkihkih
sodap (^_^)

AwieKashi said...

bapak teliur aku tgk....!!
lepas nie boleh blanja aku lah!!! =)

moshi_boo said...

sempat lagi kot nak wish...hepi besday!! =p

AtyraAqilah said...

I know it's late but happy birthday yaa :') May Allah blessed your day and night. May you success in your life.

hannanmustaffa said...

anyway happy birthday akmal. may Allah bless you ! *bagi aku siket chicken chop tu siket bole ? haah

si ngokngek said...

birthday boy,kahkahkah
tua dah,boleh naikan pangkat
tokwan lar nohh~~~

Aqiim said...

hepi belated besday mal! ^^

AwieKashi said...

satu lagi,,samsung bhai...
awesome dari bunga aku... huhu

Ca Cik Duyung said...

tak lewat sangat kan nak wish ni? happy belated birthday ye... ^^ semoga panjang umur dan diluaskan lagi pintu rezeki.aminnn~

chemay said...

mal.
happy belated beday.
lambat lahir la mal.
orang lain semua dah 19 dah.
dia baru nak masuk 19.
booooooo!
:P

Addin said...

happy belated birthdayyyyyyyy ! :pp

haha

miss Fyqa said...

happy belated birthday..

best la dpt mkn sedap2.. ehee :)

::FAIZ FARISH:: said...

hapy bday akmal

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday mal..=)

inche hlovate said...

alamak..lapar ~ hapy buzday

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday to you..may you be a good smart son to your parents..chicken chop best and it's always be the 1st choice of mine too..:)

Lea Isnawi said...

happy belated besday

ciken cop tu nampak sedap!

aLyA_syGS said...

happy belated befday... :)

untunglahh makan chicken chop

khairul akmal bin azman said...

hb!


nak hp!

kemain demand ko

Cik Diana said...

happy belated bday. :)

onie said...

wah! happy belated bufday kawan! bufday kita dekat, onie 6/12 ...haha....

faiz amir said...

HAPPY BUFDAY AKMAL AZMI #agak2 ak org terakhir ke yang wish bufday kaw ? asal kaw deactivated fb kaw, siryesly ak lupa bufday kaw , tpi ak takan lupakan kaw bro , gudluck for everything <3

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket