like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 December 2011

watikah 5 assistant,mungkin korang?jom baca :P

salam,ehemm...hangpa semua mesti tak tau an yang mal nie sebenarnya masih belajar..even mal dah kawin..mal dapat sambung belajar dekat ipta yang ada dekat mesia nie,nama uni tuw,universiti tuttttttt..heee...mesti hangpa dok pikiaq..poyo ann budak nie..nak censor censor bebagai.. :P tak lama lagi mal nak masuk dah belajar.mal sekarang dalam semester 4 tahun kedua,semalam mal dok usya-usya satu laman kementerian nie haa,mal jumpa benda nie

gua ambil 9subject,so gua rasa gua kena ada 9 assistant ! kah kah kah ! lantak korang lah,kalau korang tak suka jadi assistant gua,tugas assistant gua ialah,buat assignmnet,buat end of chapter,buat nota kecik,haa semua lah,kalau nak jawabkan quiz ngan test untuk gua pon boleh..kah..jom tengok assistant gua !

Pelangi Itu Hijau
korang kat luar sana tuw sila tekan Ctrl dekat keyboard tuw..dah tekan???ehh jangan lepas..tekan lagi..lepastu picit sini...haaaaa..tuw lah assistant pertama gua..gua tugas kan beliau buat subject CC501..gua tak kira lu reti kew,tak reti kaa...yang penting lu kena pastikan gua 4flat okey subject nie..... hahaha

oh Adwa !
macam biasa korang tekan Ctrl,jangan lepas tekan Ctrl tu..lepastuw tekan lah sini,mudah bukan?hahaha..okey  oh adwa...gua tugaskan luw dalam subject CC502..subject tuw macam kajian bawah tanah,bawah bumi..semua tuw lah..gua nak lu buat saiment yang ada dalam subject tuw..yeww ! hahaha

Buat Aku Tersenyum =="
ok sila tekan Ctrl and press this ! .. gua dah tetapkan lu dalam subject CN303 statistik..gua tau..lu mesti cemerlang punya lah pasal statistik statistik ni kan?hahahah..kalau kau tak reti mai tanya aku mai..aku ohsem pasai subject statistik statistik nie..ehh ehh kau assistant kew aku yang assistant nie?hahahah

Awiekashi studio
gua tak tau nak suruh lu jadi assistant dalam subject apa..tapi gua ingat gua bagi luw communicative english la noh,sem lepas subject english gua B+ jew.cisss...motif capslock kan B+?hahaha,tapi dengan ada nya kau jadi assistant aku..agak agak boleh tak english aku dapat A++ ? BOLEH tak??aku percaya kan hang nie beb ! haha..oh lupa..tekan Ctrl jangan lepas tekan sini pula !

Aqim Amirul
gua tak kenal lu aqim...tapi luw selalu comment entry gua....so gua bagi lu jadi assistant dalam subject PB201 lah..kah kah kah..gua tak tau benda apa itu ENTREPRENEURSHIP..nak taip nama subject pon punya susah..cissss..so pandai pandai lah kau buat noh....janji aku A kan nanti? HAHA,nak kenal assistant gua yang ini??sila tekan Ctrl and press this .

OK setakat tuw jewlah pelantikan assistant gua yang mampu gua buat!
ohh lupa
si handsome,kacak,comel nie ketua korang *Muntah
HAHAHAHHA


*nota duper : ini blog review sambungan dari entri ini dan entri ini =)
*sapa nak kena review??..cer cakap..cer cakap :P 
*POYO KAU MAL !
*HA-HA-HA

34 comments:

Saddila said...

haha gila lu . gua tak pernah study menatang tu . takpe2 demi lu , wa sanggup berhenti form6 tahun depan . haha

::FAIZ FARISH:: said...

pinjams Kamera blh?

Joe_Hans said...

kemaen grouping..hahaha.. meh aku evaluate group korg...hahaha

mr.syazwan said...

ok da ada assistant

nampak sgt rentis

hahahaha

Aqiim said...

subject apa kau bagi aku nie mal?!
nak sebut pun susah! hahaha


kalau mcam nie, aku letak jawatanlah..
hahahahaha

miss Fyqa said...

bila blog fyqa nak kena review?. *cewah..cam bagus jer nak suh review :D

cik eka said...

hoho
aku jdi assistant hang ye
boley2 aku kasik lingkop suma mahu
btw thx doe ade jugak orang tempek muka aku kat blog dorang
T_T
siyez terharu
retis ni hehe
:)

Alieza Dayasari said...

er,mmm...........
saja BW sini....
ada iklan churp2 juga...
view it.. sama2 menabung...
salam singgah.

Miss Fairy said...

Tu diaaa adik anwar hadii :P

Miss Fairy said...

tu diaa :D adik anwar hadi :P

miSs aMaL said...

wah..ad assistand.kelas gtu.hakhak

CekbOlat-bOlat said...

bolat bukan ke assistant mal? curang ! grr. haha..

p/s: mal.. sspe pun buley cube pkai mask tuh..

ainol akasyah said...

hensem ! owsem ! kacak ! bergaya !

haffizmohdnoor said...

wah..byknye subjek.. boleh jadi genius camtu hehe.. nice blog review.. :)


http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

akubest501 said...

kemah org kite...

chemay said...

nasip baik chemay dah pernah jadi pengapit.
so tak tacing sangat bile tak dapat jadi esisten pulak..
hahaha

c'axoera said...

jadi social photog ajer lah hehehe


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

akuamir said...

pergh,, memang giloss,, haha..

gua follow sini,, klo sudi terjah la blog 'makeYOUthink' gua pula.. :D

YOUsoF said...

Kalau kau nak aku jadi tukang simpan wallet kau aku on je. Dengan rela hati..


*Ye semua pun tau kau kacak setiap masa.. haha

Orait, kalau dah nak buat nanti terus roger aku wokeh.

Balqis Azhar said...

heyoo follow blog ini , boleh tak ? =)

cimOt said...

gua nak jugak assistant..tp gua selaku pemantau saja laaa..kalau prestasi tak memuaskan terpaksa laa gua kasi kelas tusyen..keh keh keh

k e y r i said...

eh, dah lame tak singgah sini. ni assistant betui2 ka tipu2? =='

efa said...

yg communicative english tu ja aku tau haha yg lain err tak tau kahkah siap ada assistant hehe

hyz said...

nape sy x de dlm senarai ni? kecik aty okeh! wuuuuuuuuu

aleen aiden said...

amboiii banyaknye assistant!pinjam sorang.keh3

Peah Glemer said...

aku kau tak review dik? siol

ABU said...

wah ramai assistant kau.. bas sini sorng tolong aku buat kerja kerja kat opis pulak hahahahha

Puan Kutu said...

haha kelas ada assistant.haha..

dtg dr blog review hyz..:)

sha my heart said...

wah, kelas ko jah, ada assistant utk belajar. hihi~

pinjam sorang boleh? utk tolong pingkan blog. haha~

sha my heart said...

review blog saya boleh? hihi~

miSpYeja said...

cmere!! nak boley tak??mgidap cmera tu !!

LAici KAng Ais said...

peh!!!terbaeeekkkkkk...byk asst leh goyang kaki bro

semutsengal said...

#muntahhhh !



HAHAHAHAHAHAH

adwafarahin said...

gua mmg org bumi..tp jgn la suh gua kaji dlm bumi sblm tibe waktunya
-___-"

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket