like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 January 2012

kenapa korang edit muka ?

salam satu blogger..
maaf lah..sejak sejak nie..aku dah tade masa untuk semua nie
aku harap korang faham...
tapi masih ada org yang tak faham..
entah kenapa???
aku pon tak tau.....
aku bukan nya sengaja dengan semua ini
tapi flow kehidupan aku mcm tuw
apa boleh buat
sampai ada yang terasa...
tak bermaksud pon semua tuwww....
aku sedih..
sedih sangat...
mungkin aku over dlm kehidupan sebagai stdent..
mungkin 
aku tak payah buat proposal.
tak payah buat assignmnet
tak payah buat projek
dan tak payah buat apa apa 
huh
(muka tak edit mmg nmpak jerawat)
HAHAHA

erkk baru balik shopping guna voucher kerajaan =)
HAHAHAH
beli A4 dengan ink printer..
A4 tuw aku harap dan berharap cukup sampai semester6..
HAHAHAHAHHA

*last but not least,tajuk memang tada kena mengena dengan entry
*tulis blog siap,,tulis proposal HAMPEH !
bye guys !


16 comments:

cik eka said...

senget
mai2 aku egt ko nk cite sal ni
hahaha

nuruashia ♥ said...

hohoho.. sy blom gune agy voucher tu.. kn best kalo dpt tukar ke duit

De'din said...

errr,,,
eyh bkn ang ka selalu edit muka ?
HAHA

Saddila said...

abg handsome, study rajin2. pastikan ink tu pun bertahan :)

Joe_Hans said...

orang dah cuti sem lar akmal...hahahaha..

dah kembali aktif berblog dah.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

boleh guna utk beli ink printer eh?
wahh! nak beli jugakk! hee

eikynsilent said...

org edit muka sbb nak tutup jerawat.
*macam saya ^^
peace! heee.
act, ade sbb lain lagi.
haha.

AwieKashi said...

takpe..kita cool je... =)

zeybubumoshiiyui said...

Hi abg akmal, nak drive ke nak tangkap gambar? Hihi.

Lea Isnawi said...

byk ke borong A4 tu?

si ngokngek said...

bila nk bwk aku jalan-jalan..lalala

si robot comel said...

voucher aku baru habis seratus,aku taktau nak beli apa lagi,any idea?

Edy Fee said...

nak lebih yakin dgan penampilan
tp klau aku mmg edit pic photoshoot

Nesa Wazir said...

voucher nesa ade rm150 lg..rm50 bli buku sketch byk2~ XD

chemay said...

chemay tak edit muka.
tak editt.
ahaha
:P

*mal jangan tension2 sal problem k? if dah tak boleh nak handle sangat. talk to someone. maybe dia boleh tolong. :) *

Saddila said...

AGAGGAGA BILA LA DIA NI NAK UPDATE NI. KANG GUA JIRUS DENGAN MINYAK PANAS TAHU LAA -_-

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket