like sampai lebam,if not aku cepuk kang

03 February 2012

Comment "I found it" if you found it.

Maaf maaf...dah lama aku tak hapdate...
terlalu banyak kerja yang entah bila nak siap entah !
haipp!
so macam biasa.. aku suka godek godek facebook..
walaupun aku taur yang
FACEBOOK TU TAK BEST
--"

bila godek facebook..jumpa satu pic nie
pic nie di upload dalam page,,

               Trust Me, I'm an "Engineer"

 
bila masuk page tuw..aku teringat satu ungkapan dari lecturer analysis aku
"nak kira analysis pon tak reti,mcm mana nak jadi engineer"
grrrr
aku memang tak pandai pon !
haish!

ok ok
tengok picture dibawah
agak menarik disitu :D
do you found it?
*acehhh mentanglah nak kena amek MUET tahun nie,
speaking london tak tentu harah !

anyway korang sihat??
aku otw tak sihat nie...
hadoiii...
*belagak macam korang tanya..aku sihat kew tak kan???

HAHAHAHHA..


12 comments:

farah jamil said...

Mistake bukan mitsake..
number tu takde bawak maksud pape pun.

[k]o{q}i[n] said...

ala...x reti nk analisis

Dila azie said...

Jumpa jumpa (:

Muslihah Mohd Razali said...

oh please. i don't want the kiss.

ok. actually,nak tnye. civil engineering ni camne? ape bidang tugas die.. kwn saya ade sorang dpt course ni utk degree die..


My Latest Entry: Macammana Nak Letak Hyperlink di Comment Box?

Eema Eshya said...

tak jumpe pape yg mistakes pun

Azham Vosovic said...

mitsake is the mistake!

chemay said...

tak payah nak mitsake sangat,

p/s : kalau tak sehad, makan ubat cepat2. okay adikk? :P

semutsengal said...

engineer tuuu..

Miss Fairy said...

I found it ! *i guess laa
The spelling of 'mitsake'
Sepatutnya 'mistake' kan ?

Saddila said...

woi. gua pun ambik muet tak lama lagi wei :(

gigiAriEma said...

mitsake la encik engineer. hehe

Lea Isnawi said...

bukan engineer
xreti analisis2

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket