like sampai lebam,if not aku cepuk kang

07 February 2012

aksi alien yang melampau !

hey guys..baru balik dari pulau nie..woi woi..penat ok..tambah pulak drive tempat mcm pulau tuw memang dok mencarut carut jew dalam hati..kena plak tekan minyak..tekan brake..tekan minyak..tekan brake...tak boleh kew kalau orang cipta kereta tanpa brake..barulah semua orang tak tekan brake.. :'D

BOTAK
=="

semua lelaki tak suka botak..kew aku sorang jew??nevermind...ok..aku sekarang nie tengah botak..akceli tadelah botak mana pon..tapi dekat atas kepala aku nie rambut agak sikit..tak tebal macam dulu..so boleh lah di kategorikan sebagai botak kan??kan?kan?  ==" 

AKU DAH LAH TAK HANDSOME
=="

ok..aku nie bila rambut panjang dah tak handsome..so kau dapat imagine tak bila aku botak??dapat tak??dapat tak??dapat tak??? aku harap korang tak dapat imagine okey :D bila aku tengah botak..aku rasa aku nie macam alien...so jangan lah korang nak gatal gatal dok imagine muka alien sekarang nie yew =="

bila aku berjalan pergi ke jabatan akedemik especially awam..aku dok bayangkan orang orang sekeliling aku dok cakap dalam hati "woii alien nak pi kelas lah" "weyy alien tuw sem berapa erk?"korang tak rasa ka naluri jantan aku agak melampau??

muka aku wajib ada
=="
dah nama pun blog aku kan??
hhahahha

aku just rindukan rambut aku yang panjang tuw lah
*gedik jew ayat
HAHAHAHA
ok got to go
daa
=)

10 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sebelum ni, for me botak itu seksi! bahaha

semutsengal said...

kang aku editkn kau jadi botak kang marah pulak.


takpelah.

miss Fyqa said...

tinggi sungguh imaginasi anda.. haha.. tu perasaan sendiri jer la. walhal org lain x ckp apa2 pun.. err. x gitu?. heee~

miSs aMaL said...

cer try jadi botak.barulah tahu ok ke tak.hak3

Lea Isnawi said...

teringin iklan hair care

hahaha

cik eka said...

ko botak ea
hmmm (mimik muke cm burung twitt ko seblah tu)
ngeh3

chemay said...

mal bawak kereta auto kee.
tak macho langsunggg.
ahaha.
:P

CikUna said...

hehe.. botak pun cute pe bro... yg penting cool.. eceh

\\( ^_^ )//

Hans said...

aku pun xsuka botak
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

si robot comel said...

botak tu seksi,:D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket