like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 February 2012

something like "YOU OKEY KE NIE"

HOI pembuka bicara..amacam??tekejut la tu kena sergah macam tu sekali..ok.. nothing to bullshit in this part ..what can i say is are " AKU TENGAH CUTI WOI "

"aku tengah cuti woi"
fantasinya nampak macam aku nie dicampak kan ke heaven bukan??? tapi secara realitinya kerja menebal,tebal mana???ok rasanya tak perlu aku nak ber-monoloq panjang supaya korang dapat berfantasi merasa kesusahan aku nie  ! entah bila nak menipis pon tak taur lah .. huii bak doremon sekoq please :)
minggu lepas..insan yang korang nampak di atas tu..ye yang handsome tuw...apa tak cukup?? yew yang comel tu..apa tak cukup lagi?? yew yang comot tu?? ok ok DAH CUKUP.. ok back to da basic insan yang korang tengok tu..dia tak berapa sihat.... entah sakit apa entah..yang aku pasti sakit area pinggang..aduhai..sakit,sakit sangat..aku rasa macam nak pengsan hew hew.

aku gagah kowt pergi kelas..tahan jewlah sakit..
atleast bila gelak berdekah dekah dalam kelas hilanglah sikit rasa sakit

aku memang kena follow up dengan doctor dari form4 hari tu..
tapi taur lah...
meraban raban sangat procedure yang aku kena follow dari pihak hospital.
aku kena ambil darah berkilo kilo..lepastu darah aku kena hantar ke lab di KL..
rasa macam dikotak-katik kan bukan??
he-he-he

kadang-kadang kita ok.. 
tapi bila doktor suka suki buat spekulasi itu dan ini
MULA-LAH
kita yang ok nie..
JADI
TAK OK..

doa kan aku,wish me luck,bye bye,assalamualaikum =)


20 comments:

Saddila said...

sakit ae? semoga sihat selalu. amin.

wei kau bukan ambik muet ke wei hari ni?? :)

eszyamin said...

semoga tak apa2..pernah gak doktor amek darah wat check tp smpai ke sudah xde result..buat orang risau saja

Lia Irdelia said...

hope sehat selalu le hendaknya.. :)

raa said...

Siapa comment dapat kiss? Okay aku dah comment, minx kiss cepat! :3

Mie Hishamuddin said...

new class da start..habis dah honeymoon atau lebih tepat besarkan perut sebulan kat rumah =D btw semoga cepat sembuh ye...doc bukan saja nak buat macam tu kot =)

zOeY zAu YaH said...

gi swasta jgn tggu gov punya spital.kang terlambat cam akak takleh buat apa dah..skang merana lg tggung sakit.dok spital gov tah hape2 je depa buat.temujanji 2,3 bln skali untuk check2 biasa ja.last2 kronik camtu ja.stress..

nORmAL said...

semoga cepat sembuh...

aten fadzil :) said...

Kau saket ape Mal ?

cik eka said...

eleh egt kau sowg je ke yang cuti
mueheheh
bak kt k.zoey ko g le private even melayang sikit duit tu
pape pn hope ko chat2 slalu ye
:)

Mr.Sepet said...

cepat sihat nuhh ..

Mie Hishamuddin said...

setuju dengan sis zoey =D

p/s:your chatbiox sllu tak boleh guna asyik nak kena refresh je..haish..
btw lg lawa banner and twitter tergedik2 awak tu..bg penampar sekali baru duk diam2 kot..hahhaa..joke =)

chemay said...

adik sakit?
nape tak gtau akak?
alaaaaa.

semoga cepat sembuh k?
insyaAllah tak ada apa2 tu.
:)

Mr. Sepet said...

sabaq nuh ..

Edy Fee said...

byk nye amik drh...ko caj je diorang amik darah ko.hahaha
hurmmm lama ke cuti..best3!

Hans said...

insyaallah tak ada apa2

Edy Fee said...

weehh sorry2..aku main hantam je letak nama..sekali terletak nama bapak la..hahahah sowi2

YOUsoF said...

"HOI" kau aku balas dengan HEI.. ;D


Selamat menikmati cuti dan kerja.. Semoga kesihatan kau jugak bertambah..

Sakit² ni sebenarnya penghapus dosa² kecik kita. So tak boleh nak mengeluh.. Banyakkan doa. Sekian.

inche hlovate said...

sama la kita tgh bercuti :) apa pun semoga cepat sihat

eikynsilent said...

semoga sihat cepat , follow pe doktor cakap :)

O CIKTEDDY said...

moga kesihatan brpihak pdmu slalu.. =)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket