like sampai lebam,if not aku cepuk kang

27 April 2012

End Of Chapter (EOC)

first and all setelah seminggu tarik nafas tak hembus-hembus sekarang bolehlah kalau kalau saya nak hembus sikit-sikit,kite dah tak banyak paper tinggal dua sahaja lagi, statistic and analysis,lepastu grad grrr =="

sememangnya agak tertekan, tapi masih normal, sama macam orang lain juga, makan kenyang, mandi basah cuma tidur tak seberapa lena. Sememangnya ini bukanlah perasaan jatuh cinta buat kali ke berapa entah, cuma ini permainan emosi yang cepat sangat gelabah !

oh oh oh #fyp aku dah habis untuk semester ini, syukur dengan hasilnya, bergaduh dengan kawan kawan pun disebabkan #fyp tu, but now we got the result ! lagi banyak bergaduh, lagi cemerlang agaknya :D

next session #fypkena gaduh-tumbuk-tampar baru boleh dapat A. so,are you ready for it? asal aku cakap pasal masa depan nie?walhal masa sekarang ini pun belum habis lagi, did you feel very well mal? :3

actually, this blog have got a new header
"Baca dan Jangan Complain" 
penjenamaan semula? ya mungkin !
sometime like newbie in this world :')
segala silap-salah-keterlanjuran, harap dimaafkan :) 




6 comments:

puteri said...

minggu 1st memng stress gile...ahhaha kne gdoh myk2 la cm nie bru dpt A myk..

Saddila said...

kejadah nak gaduh2. heee

good luck bang!! selalu org handsome ni, mesti 4 flat! :))

LaLa mhdnor said...

dah abis sem, saya baru nak start final =D

cik eka said...

fyp uh mde ape
hahahaha
asal ak xtwu ke kos ko je
erkk musykil
heheh

zOeY zAu YaH said...

dah nak grad..so stress2 kali yg terakhir kiranya kan..good2..

Cik Yatt said...

best wo dah grad... bole keje pastu kawen..hikhik

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket